Η Μαρία Σολωμού το Σάββατο φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της, προκειμένου να... μαζέψει λίγο ήλιο.

Πρόσφατα η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε τη νέα της παράσταση, καθώς αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στο ΟΝΕΙΡΟ… του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Η ταλαντούχα και πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός, το απόγευμα του Σαββάτου φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της, προκειμένου να… μαζέψει λίγο ήλιο.

Δε λέμε την ηλικία της Μαρίας Σολωμού, αλλά για την ηλικία της έχει... κορμάρα!

Δε λέμε την ηλικία της Μαρίας Σολωμού, αλλά για την ηλικία της έχει… κορμάρα! /Φωτογραφία Instagram

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό, έγραψε στην ανάρτησή της: «Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα ,γιατί έχεις γενική πρόβα και δε θες να ταλαιπωρηθείς… η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα! Λιαστείτε υπεύθυνα».

Σέξι κι -ο ήλιος- δε θα αντέξει η Μαρία Σολωμού

Σέξι κι -ο ήλιος- δε θα αντέξει η Μαρία Σολωμού /Φωτογραφία Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε εκατοντάδες likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24