Ο Μαντί Καμαρά, σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Ιταλία, αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της Μόντσα.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μόντσα σκοπεύει να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Αυτό, στηρίζεται βάσει των σχέσεων που έχει ο Αφρικανός παίκτης με τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φρανσουά Μοντέστο.

Βέβαια, πολλά ονόματα εξετάζονται από την ομάδα των Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι, όσον αφορά την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Ο Ολυμπιακός απ’ την πλευρά του δεν έχει δεχτεί κάποια κρούση, πέραν του ενδιαφέροντος από Γαλλικές ομάδες.

Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να ακούσουν, κι εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά θα μπορούσε να γίνει κάποιο επόμενο βήμα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24