Τι δήλωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη για την πρεμιέρα της ομάδας πόλο Γυναικών στο πρωτάθλημα.

Για την πρεμιέρα της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη κόντρα στον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, μίλησε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Αρχικά, η αρχηγός του Θρύλου δήλωσε: «Ξεκινάει μια καινούργια σεζόν και οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να προκριθούμε στο Final-4 στην Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, αλλά τα δείγματα είναι θετικά».

Τέλος, η «σημαία» των Πειραιωτών είπε: «Αύριο, παίζουμε με τον Εθνικό και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Σίγουρα, έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Περιμένουμε να ανοίξει το Παπαστράτειο και θέλουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει και φέτος όπως κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24