Η Μακάμπι Χάιφα προπονείται στα πέναλτι, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Μακάμπι Χάιφα προετοιμάζεται κι εκείνη πυρετωδώς ενόψει της αυριανής ρεβάνς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τους Ισραηλινούς να ετοιμάζονται, ώστε να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στις 16 του μήνα, η ομάδα του Μπακχάρ έχασε το Σούπερ Καπ από την Χάποελ Μπερ Σεβά, με τις μνήμες να είναι νωπές. Ο τίτλος αυτός χάθηκε στα πέναλτι, με 4-3.

Το πρώτο ματς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πέναλτι στο Φάληρο, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι προπονούνται στις εκτελέσεις πέναλτι.

Μετά από κάθε προπόνηση, ο προπονητής της, Μπάρακ Μπακχάρ βάζει τους αθλητές του να εκτελούν πέναλτι.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24