Δηλώσεις έκανε στην Media Day του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Λούντζης ενόψει της νέας χρονιάς...

Ο Μιχάλης Λούντζης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την έναρξη της Euroleague, ενώ μίλησε και για την δουλειά που έχουν ρίξει οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο 23χρονος γκαρντ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζουμε την Euroleague την Παρασκευή. Έχουμε δουλέψει σκληρά για παραπάνω από έναν μήνα. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, σιγά-σιγά βρισκόμαστε με τα παιδιά όλο και περισσότερο. Θέλουμε τους αγώνες, όλοι οι αθλητές προτιμούν τα παιχνίδια, είναι προφανές αυτό. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα πλέι οφ. Γι’ αυτό δουλεύουμε, αυτό θέλουμε και κοιτάμε μπροστά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24