Ο Λούις Πάλμα κατάφερε να βρει δίχτυα στη σπουδαία νίκη της Ονδούρας, επί των Βερμούδων, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Concacaf Gold Cup.

Ο Λούις Πάλμα του Ολυμπιακού σκόραρε με την Εθνική Ονδούρας, στη νίκη-θρίλερ με 5-3 επί των Βερμούδων, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Concacaf Gold Cup. Το ματς είχε έντονο ρυθμό και διακυμάνσεις! Με την Ονδούρα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά να κάνει επική ανατροπή.

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών ήταν καθοριστικός, αφού ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε το έναυσμα για την πλήρη ανατροπή! Καθώς η Ονδούρα προηγήθηκε με 3-2 μέσα σε έξι λεπτά!

Γκαϊτατζής: «Μαθαίνω ότι ο Β. Μαρινάκης αγοράζει τον Ολυμπιακό, εγώ τον άφησα μικρό» (vid)
Γκαϊτατζής: «Μαθαίνω ότι ο Β. Μαρινάκης αγοράζει τον Ολυμπιακό, εγώ τον άφησα μικρό» (vid)

Ο Πάλμα έδειξε για άλλη μία φορά την εκτελεστική του δεινότητα, ενώ συνέβαλε και στη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Πέρα από το γκολ του Πάλμα, για την Ονδούρα σκόραραν επίσης οι Κιότο (2), Χουλιάν Μαρτίνες και Χοσέ Πίντο, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη και στη συνέχεια του δρόμου για το Gold Cup. Ένα ακόμα δείγμα της ποιότητας του Λουίς Πάλμα, που ξεχωρίζει και με την Εθνική του.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24