Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι Μονπελιέ και Λιλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κένι Λαλά.

Οι Γάλλοι αναφέρονται στα πεπραγμένα του 30χρονου αμυντικού στο μεγάλο λιμάνι, τονίζοντας ότι προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 40 συμμετοχές, έχοντας 3 ασίστ. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι το συμβόλαιο που έχει με τον πειραϊκό σύλλογο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ κάνουν ειδική αναφορά στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αγωνίζονται επίσης οι Ματιέ Βαλμπουενά και Γιαν Εμβιλά.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Λιλ καλοβλέπει την περίπτωση του Λαλά, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται και η Μονπελιέ, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τους Γάλλους, είχε στείλει σκάουτερ στον Πειραιά και είχε παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κένι Λαλά πριν έρθει στο μεγάλο λιμάνι αγωνιζόταν στην Στρασβούργο, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τα χρώματα των Λανς, Βαλενσιέν και Παρί FC.

Τα φετινά πεπραγμένα του 30χρονου:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24