Ο Νίκος Λιάπης μίλησε ενόψει της δεύτερης κι αυριανής μάχης επί της Ντράμεν για τον Θρύλο, με φόντο το εισιτήριο στους «8» του EHF European Cup.

Την Ντράμεν στην Ηλιούπολη αντιμετωπίζει και πάλι, δύο μέρες μετά, ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου μας. Με την ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς να συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (23/2) στις 17:30 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την ομάδα της Νορβηγίας στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του EHF European Cup. Φυσικά, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το κανάλι που θα δείξει τα ματς του Θρύλου με την Ντράμεν!
Το κανάλι που θα δείξει τα ματς του Θρύλου με την Ντράμεν!

Υπενθυμίζεται, ότι την Παρασκευή (21/2), στο πρώτο ματς των «16» της διοργάνωσης, ο Θρύλος επικράτησε με 36-35 των Νορβηγών. Αυτό συνέβη ως τυπικά φιλοξενούμενος στην Ηλιούπολη.

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Λιάπης: 

«Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα τους έχουν συνεχώς παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Εμείς, από την μεριά μας, θεωρώ πως έχουμε την εμπειρία να τους αναγκάσουμε να παίξουν στο δικό μας ρυθμό.

Έχουμε χρόνο να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε πιο έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Όσον αφορά στη χθεσινή εμφάνιση, είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε τακτικά στην επίθεση να παίζουμε με τα πίβοτ. Ήμουν σε καλή μέρα, εννοείται, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα το είχα καταφέρει. Παρόλα αυτά, σημασία έχει να πάρουμε τη πρόκριση και ας μη ξανά βάλω τόσα γκολ (σ.σ. 12)».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24