Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Παρίσι ενόψει του προημιτελικού του Ολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στη Γερμανία και ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ξανά παίκτης!

Η Ελλάδα και ο Βασίλης Σπανούλης θα κοντραριστούν με τη Γερμανία στα προημιτελικά της Τρίτης (6/8, 12:00) για μια θέση στη «ζώνη» των μεταλλίων. Η «γαλανόλευκη» έφτασε στο Παρίσι και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση.

Όχι στην «Accor Arena», που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του ολυμπιακού τουρνουά, αλλά στην «Aimee Lallement» του ολυμπιακού χωριού.

Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν
Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλιστα, συμμετείχε ξανά ενεργά στην προπόνηση, θέλοντας να δείξει στην πράξη αυτά που ζητά από τους παίκτες του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24