Στη Σερβία αναφέρουν πως η Παρτιζάν έχει βάλει ξανά στη μεταγραφική λίστα της τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Μετά την αποτυχημένη  σεζόν 2024-24, η Παρτιζάν έχει αποφασίσει να κάνει ολική αλλαγή στο ρόστερ της και ένα από τα ονόματα που φαίνεται να εξετάζει είναι εκείνο του Γουίλ Κλάιμπερν, όπως αναφέρει το «sportklub».

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από την Αναντολού Έφες και δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται ότι τον θέλει.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24