Το όνομα του παικταρά Φίλιπ Κουτίνιο συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία και την Τουρκία, ο Ολυμπιακός, η Μπεσίκτας, αλλά και η Κρουζέιρο εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του 31χρονου διεθνή Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Φίλιπ Κουτίνιο.

Μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Αλ Ντουχαΐλ, ο Βραζιλιάνος σταρ δεν αναμένεται να επιστρέψει στην Άστον Βίλα και εξετάζει ήδη τις επόμενες επιλογές του, με τον Ολυμπιακό να είναι υποψήφιος σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ο Κουτίνιο έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Ίντερ, Λίβερπουλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ με το αστρονομικό ποσό των 135 εκατομμύρια ευρώ!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24