Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0 για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ατρόμητο και με σκορ 4-0 επικράτησε για την 2η αγωνιστική της Super League, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν στην COSMOTE TV μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Στα φιλικά ήμασταν καλοί, αλλά τα φιλικά είναι πάντα διαφορετικά από τα επίσημα. Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά επίσημα παιχνίδια πριν παίξει με ‘μας. Είχαμε μία-δύο καλές ευκαιρίες στο 0-0. Όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ τον τρόπο που δεχθήκαμε έτσι τα γκολ.

Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Αρκετοί παίκτες δεν είχαν δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι και δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24