Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περιόδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάει ελπιδοφόρα ταλέντα, καθώς θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό του κορμό και να να δημιουργήσει κάτι για το μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσης με την πλευρά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος είναι ελεύθερος και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ώστε να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία.

Βέβαια, οι Πειραιώτες θα τον δανείσουν σε κάποια ομάδα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να βρει κυρίως τα πατήματά του μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν, αλλά και για να δουν αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

Ο Έλληνας φόργουορντ τη περυσινή σεζόν έπαιξε στο Λαύριο, όπου πραγματοποίησε 12 συμμετοχές με 7,4 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με τους τραυματισμούς να τον αφήνουν εκτός στο μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24