Ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του, ενόψει Μονπελιέ...

Ολυμπιακός: Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά, το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει στροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πρωταθλητές  Ελλάδας, υποδέχονται την Μονπελιέ, την  Τρίτη (7/12) στις 20:00 (Cosmotesport 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: 

«Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε δύσκολο έργο μετά τον πρώτο αγώνα. Από κει και πέρα θα δώσουμε ότι έχουμε και θα προσπαθήσουμε τις λίγες ελπίδες που έχουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση με όλες μας τις δυνάμεις».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24