Ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα έως το 2028.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παραμείνει… κάτοικος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέχρι το 2028. Μετά την τρομερη χρονιά που έκανε δεν θα μπορούσαν άλλωστε να μην τον… κρατήσουν.

Ο 53χρονος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος του Κατάρ, με την διοίκηση της ομάδας να τον επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, βέβαια μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό καθώς πέρασε μία τετραετία στην χώρα μας, καθοδηγώντας τον Ολυμπιακό σε 221 παιχνίδια. Μάλιστα, με τους ερυθρόλευκους πανηγύρισε 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας.

Θυμηθείτε την στιγμή που έεφυγε από τον Θρύλο:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24