Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε για ένα πρόβλημα που της είχε δημιουργηθεί με αστυνομικό που προσπάθησε να την εξαπατήσει.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου κατηγόρησε αστυνομικό, που έχει εγκατασταθεί στο σπίτι που ενοικιάζει η ίδια, για εισβολή κι απάτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Κι ανέφερε πως ο άνδρας ζει στο σπίτι που ενοικιάζει στη Γλυφάδα, χωρίς να καταβάλει τα μισθώματα, αφού δηλώνει «φιλοξενούμενος».

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως η επικοινωνία τους ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Με τον ίδιο να εκδηλώνει ενδιαφέρον για το ακίνητό της. Όταν μάλιστα, η ίδια του πρότεινε να κάνουν συμβόλαιο για τρία χρόνια. Εκείνος συμφώνησε, ζητώντας ωστόσο, για προσωπικούς λόγους το μισθωτήριο να μπει στο όνομα της συζύγου του.

Αφού η Στέλλα Μπεζαντάκου δέχτηκε, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι και δέκα ημέρες αργότερα, αρνούνταν να κάνει μισθωτήριο, ενώ ξεκίνησε να μην καταβάλλει το ενοίκιο. Όπως κατήγγειλε η τραγουδίστρια στην εκπομπή, ο αστυνομικός της χρωστά μέχρι στιγμής, 5.320 ευρώ, συν 2.000 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και κοινόχρηστα. Η Στέλλα Μπεζαντάκου του έχει ήδη στείλει εξώδικο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24