Ο Ζοάο Καρβάλιο άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι «θα ήταν πιο δίκαιο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το πρώτο για τον Ζοάο Καρβάλιο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι «θα ήταν πιο δίκαιο ένα διαφορετικό αποτέλεσμα» και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον γιό του που θα γεννηθεί σύντομα στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

«Τα δώσαμε όλα, προσπαθήσαμε με την στήριξη του κόσμου μας να νικήσουμε, προσπαθήσαμε πολύ να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε.  Η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα, προσπαθήσαμε πολύ και νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιο, ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού είπε… «Είναι το πρώτο γκολ μου στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να είναι το πρώτο από πολλά που θα βάλω ακόμα. Εχω δώσει αρκετές ασίστ, αλλά είναι άλλο αίσθημα να σκοράρεις. Είμαι πολύ υπερήφανος που το κατάφερα. Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Μασούρα, έδωσε μια πολύ όμορφη ασίστ.

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να σκοράρω για να το αφιερώσω στον γιό μου που θα γεννηθεί εδώ στην Ελλάδα επομένως  θα είναι Έλληνας, ήθελα πολύ να σκοράρω πριν από τη γέννηση του».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24