Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, στις δηλώσεις του, μετά το φιλικό επί των Βριλησσίων.

Ολυμπιακός: Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου.

Το Σάββατο (20/8) το απόγευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν το πρώτο τους φιλικό για τη φετινή χρονιά, αντιμετωπίζοντας τα Βριλήσσια στο προπονητήριο του ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 36-26 των Βριλησσίων, σε ένα «τεστ» με πολλές δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή, Γιώργο Καρασαββίδη.

Δείτε τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής: 

«Τα παιδιά προπονούνται ακριβώς όπως πρέπει, όσο σκληρά πρέπει, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Νομίζω, είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε αυτή την περίοδο. Την Τρίτη παίζουμε με τον Ιωνικό εδώ και το Σάββατο με τον Διομήδη Άργους, θα έχουμε αρκετά φιλικά. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το Super Cup και στη συνέχεια, για την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24