Ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε στη διοίκηση της Super League 2...

Θέση για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο πήρε ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος επιτέθηκε στην ηγεσία της λίγκας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Δε σας νοιάζουν οι ομάδες και δεν σας νοιάζει ο διασυρμός της Super League 2. Σας νοιάζει να μην παραιτηθείτε και χαθεί μια ψήφος στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και ο μισθός σας. Πείτε το να το ξέρουν και οι ομάδες! Και να ξέρετε κάτι. 

Οι ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα και η ΑΕΛ δεν θα χαθούν! Θα βρουν τον δρόμο τους. Αυτό το τσίρκο που έχετε φτιάξει εδώ και έχει βάλει λουκέτο είναι αυτό που θα χαθεί», ανέφερε συγκεκριμένα το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24