Την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο απαθανάτισε ο κ. Καραπαπάς με ένα φοβερό story

Μοναδική ατμόσφαιρα ζήσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι την Κυριακή (31/03) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς της ομάδας μας οι οποίοι, τι κι αν μας κλέβουν το πρωτάθλημα είναι έμπρακτα δίπλα στην ομάδα μας.

Την ατμόσφαιρα αυτή δεν μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη ο Κώστας Καραπαπάς ο οποίος με ένα εντυπωσιακό story στο instagram έγγραψε «ο ναός του βασιλιά».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανάρτησε:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24