Ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε το μήνυμά του στον Ρομπέρτο Χιμένες, ο οποίος κρέμασε τα γάντια του.

Ο Ρομπέρτο ανακοίνωσε χτες πως αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του, κρεμώντας τα γάντια του. Φυσικά, όλοι έσπευσαν να του δώσουν συγχαρητήρια για τα όσα πέτυχε, στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε για τον Ισπανό τερματοφύλακα τα εξής: «Τα καλύτερα έρχονται! Πάντοτε ένας από εμάς».

Δείτε το μήνυμά του: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24