Κανδύλας: «Με τον κόσμο μας για την πολυπόθητη νίκη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας, μίλησε ενόψει της αυριανής ευρωπαϊκής πρώτης αναμέτρησης για τη φάση των «8», του EHF European Cup, επί της Ρούναρ Σάντεφιορντ.
Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει, την Κυριακή (23/3), ο Ολυμπιακός κι η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου μας. Στις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ισχυρή Ρούναρ Σάντεφιορντ, την οποία υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του EHF European Cup.
Να σημειωθεί, ότι ο Θρύλος θα δώσει τον δεύτερο προημιτελικό του EHF European Cup στην έδρα της νορβηγικής ομάδας, την άλλη Κυριακή (30/3).
Δείτε τα όσα είπε ο αρχηγός μας, Πέτρος Κανδύλας:
«Επιστροφή στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, όπως η Ρούναρ. Θεωρώ, ότι έχοντας σαν οδηγό την άμυνα μας και τις γρήγορες αντεπιθέσεις, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη. Σε όλο αυτό, φυσικά, χρειαζόμαστε και τον κόσμο δίπλα μας, που έχει δείξει τόσο χρόνια ότι οπότε τον χρειαζόμαστε, είναι εκεί για να μας στηρίξει».