Καμπάτσο: «Αυτή η ομάδα γύρισε μία σειρά από 0-2 – Πρέπει να βελτιωθούμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια, με την άμυνα του Ολυμπιακού να τον περιορίζει εντυπωσιακά.
Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ένας από τους παίκτες που η Ρεάλ Μαδρίτης ήλπιζε ότι θα κάνει τη διαφορά στα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το ΣΕΦ αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.
Στο Game 1 και στο Game 2, η πίεση που του άσκησαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο. Γουόκαπ, Βιλντόζα, Λι και Γκος εναλλάσσονταν πάνω του, μη αφήνοντάς τον να πάρει ανάσα ή να οργανώσει με ηρεμία το παιχνίδι της Ρεάλ. Ο Καμπάτσο ολοκλήρωσε τις δύο αναμετρήσεις με μέσο όρο 8 πόντους και 4 ασίστ, νούμερα πολύ μακριά από τα στάνταρ του.
Ο ίδιος, μιλώντας μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι, παραδέχθηκε την υπεροχή του Ολυμπιακού.
Δείτε τα όσα είπε ο Καμπάτσο:
«Πρέπει να βελτιωθούμε τώρα! Από τώρα μέχρι αύριο. Αυτού τους είδους τα ματς παίζονται κατοχή με κατοχή. Κρίνονται σε λεπτομέρειες και πρέπει να φανούμε εξυπνότεροι σε αυτές. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να είμαστε γενναίοι”, είπε ο Καμπάτσο και πρόσθεσε:
“Την Τρίτη (29/4) ακολουθεί ένας ακόμα τελικός. Το επόμενο βήμα. Δεν θα είναι εύκολο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε ακέραιο το κίνηση μας, να μείνουμε ενωμένοι και να παίξουμε όπως συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις.
Αυτή η ομάδα γύρισε μία σειρά από το 0-2 (σ.σ. με την Παρτιζάν). Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να μείνουμε μαζί, να είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε πρόβλημα να “κλείσουμε” τα παιχνίδια. Συνέβη αρκετές φορές φέτος, χάσαμε πολλά ματς στα τελευταία δύο λεπτά.
Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή, αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτήν τη σειρά, θα πρέπει να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ!
Δεν πρόκειται να κερδίσουμε μόνο με “hustle” φάσεις και μαχητικότητα. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».