Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τελευταίο του τραυματισμό, τον τρίτο φέτος, και θα αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό της Λεβερκούζεν με την Άντερλεχτ.

Ευχάριστα νέα, μετά από μεγάλο διάστημα, για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός που φέτος είχε τρεις τραυματισμούς και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, πλέον επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει σε φιλικό της Άντερλεχτ και ο 20χρονος στόπερ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Με τον Ρέτσο να έχει κάνει δηλώσεις στα γερμανικά Μέσα για το ματς αυτό και την επάνοδό του, σχολιάζοντας: «Γίνομαι καλύτερα καθημερινά. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα με τρεις τραυματισμούς. Ακόμα χρειάζομαι χρόνο για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό. Σε κάθε τραυματισμό είχα την πλήρη υποστήριξη της ομάδας και των συμπαικτών μου, κάτι που ήταν σημαντικό για μένα».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24