Την Παρασκευή (28/3), ο καιρός θα έχει ήλιο και βροχές σε αρκετές περιοχές και επιστροφή των κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών.

Μέτριας έντασης βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια της χώρας, όπου το πρωί θα εκδηλωθούν καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, και το βράδυ ο καιρός θα έχει κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και μέσα στη νύχτα στη δυτική Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι παροδικά και ασθενή. Θα βρέξει λίγο το πρωί στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο, και τοπικά το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Καιρός: Βροχές και… καταιγίδες στις πιο πολλές περιοχές!
Καιρός: Βροχές και… καταιγίδες στις πιο πολλές περιοχές!

Η θερμοκρασία σε πτώση , θα φτάσει το μεσημέρι 16 στα δυτικά, 18 βαθμούς στα βόρεια, έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν κοντά στους 18-19 βαθμούς και στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 21.

Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ στα βόρεια τμήματα, και δυτικοί μέχρι 6 με 7 μποφόρ τοπικά στα νότια.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο και από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα συννεφιάσει μέσα στη πόλη, με πιθανότητα να ψιχαλίσει λίγο τοπικά στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς και οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5, στα ανοιχτά το απόγευμα 6 μποφόρ.

Μέτριας έντασης βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρη καταιγίδα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-18 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι 2-3 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24