Και ο Μιχάλης Λούντζης στο camp του Παλαιού Φαλήρου!
Μετά τον Βεζένκοφ, ακόμη ένας «ερυθρόλευκος» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου, με τον Μιχάλη Λούντζη να βρίσκεται δίπλα στους μικρούς αθλητές.
Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει ένα camp, στο οποίο προσκαλούνται γνωστοί αθλητές για να μεταφέρουν τις γνώσεις τους πάνω στο μπάσκετ.
Σειρά μετά τον Βεζένκοφ πήρε ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος μίλησε αρκετή ώρα με τα παιδιά του ΑΟΠΦ, απαντώντας και σε ερωτήσεις τους.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Μιχάλης Λούντζης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να μιλήσει και να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχημένης πορείας του με τους αθλητές του 1ου Elite Basketball Skills Development.
Ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Τρίκαλα, Λαύριο και Προμηθέα, μίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά του Παλαιού Φαλήρου και στάθηκε στην επιμονή και στη συστηματική δουλειά που πρέπει να κάνει ένας αθλητής αν θέλει να πετύχει τον στόχο του.
Όπως είναι φυσικό οι συμμετέχοντες στο 1ο Elite Basketball Skills Development δεν έχασαν την ευκαιρία να… «πολιορκήσουν» με ερωτήσεις τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως τους δύο καλύτερους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει.
Μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του μέχρι τώρα, ξεχώρισε τα 2 Χρυσά μετάλλια που κατέκτησε με τις Εθνικές ομάδες U18 και U20. Μάλιστα, έδειξε στους παρευρισκόμενους τη φωτογραφία που υπάρχει στο «Σοφία Μπεφόν» μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Ισραήλ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων με την ελπίδα ότι θα γίνει πηγή έμπνευσης και για τους αθλητές του Παλαιού Φαλήρου.
Οι μικροί αθλητές, όμως, πριν αφήσουν τον Έλληνα γκαρντ να φύγει από το γήπεδο θέλησαν να του βάλουν και μία δοκιμασία.
Έτσι ζήτησαν από τον Μιχάλη Λούντζη να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου με τον παίκτη του Ολυμπιακού να αποδέχεται τη δοκιμασία και να… σκοράρει με την πρώτη προσπάθεια. Όπως είναι αναμενόμενο το «Σοφία Μπεφόν» γέμισε από επιφωνήματα θαυμασμού από τα παιδιά που έδειξαν ότι σύντομα θα ήθελαν να τον μιμηθούν.