Αγνώριστη επιθετικά η Μπασκόνια, που ηττήθηκε εύκολα με 72-61 στην έδρα της Μπανταλόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν έρθει στο ΣΕΦ για να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Αποτυχημένη ήταν για το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Euroleague, μιας και υπέστη την πρώτη της ήττα στη φετινή ACB, σε μία έδρα που την «πληγώνει» παραδοσιακά.

Για τους Βάσκους κορυφαίος με διαφορά ήταν ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους. Ο Τάντας Σεντεκέρσκις τον ακολούθησε με 9 πόντους, ενώ ο Τζέισον Γκρέιντζερ είχε 6 πόντους και 5 ασίστ.

Από πλευράς νικητών ο Βλάντιμιρ Μπροντζιάνσκι πέτυχε 17 πόντους και από 15 είχαν οι Άντε Τόμιτς και Ντέρεκ Ουίλις.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-24, 55-42, 72-61

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24