Σύμφωνα με την CIES...

Δεν είναι και πολύ καλά τα νέα για τη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει…

Η CIES παρουσιάζει μέσο όρο ποσοστού λεπτών χρησιμοποιήσης από τα τμήματα υποδομής 4% και καταλαμβάνει την χαμηλότερη θέση σε αγώνες πρωταθλήματος! Σε αντίθεση βεβαίως με το εντυπωσιακό 26% της Αργεντινής! Τεράστιες οι διαφορές!

Κατά μέσο όρο, ομάδες από τα 40 πρωταθλήματα που συμμετείχαν στην έρευνα, χρησιμοποίησαν παίκτες που είχαν προπονηθεί σε συλλόγους για το 15,0% των λεπτών πρωταθλήματος.

Η κατάταξη στην ελληνική Super League (σε 30 παιχνίδια):

15.4% Αστέρας Τρίπολης 8 παίκτες

11.7% ΠΑΟΚ 5

10.0% Πανιτωλικός 5

7.3% Παναθηναϊκός 5

4.6% ΠΑΣ Γιάννινα 3

3.5% Ολυμπιακός 5

1.4% AEK 5

1.4% Ατρόμητος 3

0.8% Βόλος 2

0.3% Λαμία 2

0.1% Απόλλων Σμύρνης 1

0.0% Άρης –

0.0% Ιωνικός –

0.0% ΟΦΗ –

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24