Η Εθνική γυναικών παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά ηττήθηκε με 10-8 από την υπερδύναμη Ισπανία.

Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στον Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι. Η Ελλάδα παρουσιάστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στις ΗΠΑ, «κοίταξε» στα μάτια την υπερδύναμη Ισπανία, αλλά «λύγισε» με 10-8 στην τρίτη αγωνιστική του γκρουπ. Στα επόμενα δύο ματς με Ιταλία και Γαλλία θα κριθεί η πρόκριση για τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου.

Με όπλο την άμυνά της η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδου και Ξενάκη. Στο φινάλε του οκταλέπτου όμως η Ισπανία απάντησε για το 2-2.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 1-1

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Όκα): Εστερ, Πιράλκοβα, Εσπάρ, Ορτίθ 2, Πέρεζ, Σρέσπι, Ρουίθ 2, Πένια, Φόρκα 4, Κάμους 1, Γκαρσία 0, Λέιτον 1, Τέρρε.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μαργ. 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου, Πλευρίτου Β. 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24