Το μοντέλο Ιρίνα Σάικ περπάτησε στο πρώτο σόου που διοργάνωσε ο οίκος μόδας μετά από 6 χρόνια αποχής.

Μετά από 6 χρόνια, το fashion show της Victoria’s Secret επέστρεψε για πρώτη φορά από το 2018. Το σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με την επιστροφή μερικών βετεράνων του brand και της πασαρέλας γενικότερα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η Ιρίνα Σάικ. Το μοντέλο μάλιστα, λίγες ώρες μετά το σόου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που πήρε μέρος στην εκδήλωση, ενώ δημοσίευσε μερικά αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τα backstage.

Σε μερικές φωτογραφίες, η Ιρίνα Σάικ ποζάρει με εσώρουχα στα παρασκήνια του σόου, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο φαίνεται να ποζάρει για μια selfie με την Κάρλα Μπρούνι, η οποία περπάτησε επίσης, στην πασαρέλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιρίνα Σάικ έγραψε: «Πίσω στο σόου της Victoria’s Secret. Σας ευχαριστώ για την τόοοοση αγάπη σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24