Οι ΗΠΑ επικράτησαν με μεγάλη ανατροπή των Σέρβων (95-91) και προκρίθηκαν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για τέταρτη συνολικά και δεύτερη σερί φορά

Με επική ανατροπή στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ 32-15, η Team USA επικράτησε με 95-91 της Σερβίας και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών.

Η του King Tζέιμς θα διεκδικήσει το Σάββατο (10/8) το 5ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο απέναντι στην «οικοδέσποινα», Γαλλία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις ΗΠΑ ήταν ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους (9/14 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33:06 λεπτά.

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Θρύλου, Φίλιπ Πετρούσεφ (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), και Νίκολα Μιλουτίνοφ (4 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Για τους ηττημένους Σέρβους, ξεχώρισε ο Γιόκιτς με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 37:41.

Τα δεκάλεπτα: 23-31, 43-54, 63-76, 95-91

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24