Μια αξιοσημείωτη παράδοση, έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια, στα αιώνια ντέρμπι, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Στο πρόσφατο ματς της κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ, ο Νταβίντ Κάρμο τη συνέχισε! Και αυτή η παράδοση θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκει γκολ από κεντρικό αμυντικό του!

Υπενθυμίζουμε: Σισέ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1, Μποτία στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0, Ντα Κόστα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-1, Αυλωνίτης στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0, Άντζας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1!

Ολυμπιακός: Οι ειδικοί του ΣΚΑΪ μας πρόσφεραν πάλι γέλιο!
Ολυμπιακός: Οι ειδικοί του ΣΚΑΪ μας πρόσφεραν πάλι γέλιο!

Μένει να φανεί εάν κάποιος εκ των Πιρόλα, Κάρμο ή Μπιανκόν, μπορεί να συνεχίσει αυτή την παράδοση. Ας θυμηθούμε μάλιστα, πως και στο ντέρμπι κυπέλλου, ο Γάλλος στόπερ είχε κερδίσει πέναλτι. Στο οποίο είχε αστοχήσει ο Ελ Κααμπί βέβαια.

Στο Ρέντη, έχει γίνει μεγάλη δουλειά στις στατικές φάσεις τα τελευταία 24ωρα. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί τα ψηλά κορμιά που έχει, για να πάρει… κάτι από αυτά και επιθετικά, πλην του αμυντικού σκέλους.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24