Οι έξι προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στη φιέστα του Θρύλου, καθώς προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο Θοδωρής Βλάχος, ο Χάρης Παυλίδης, ο Δημήτρης Καζάζης, ο Σπύρος Σαραντίτης, ο Γιώργος Παντελάκης και ο Γιώργος Καρασαββίδης. Οι έξι Έλληνες προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού (Πόλο Ανδρών & Γυναικών, Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ), προμηθεύτηκαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και… έκλεισαν θέση στην εικονική κερκίδα της φιέστας του 46ου Πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Οι έξι προπονητές των τμημάτων του Θρύλου έλαβαν το ηλεκτρονικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και δήλωσαν «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών!

Η διαδικασία της έκδοσης εισιτηρίου γίνεται:

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24