Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν ως στόχο η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή, για αυτό και όλοι είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Έχουν περάσει μόλις πέντε αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος και οι απέναντι πανηγυρίζουν επειδή δεν είναι στην κορυφή ο Ολυμπιακός. Τραγικά πράγματα, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Ο Θρύλος με την πρόσληψη Μίτσελ, σχεδιάζει να φτάσει ξανά στην κορυφή και να γίνει ακόμα πιο παραγωγικός και επιθετικός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στο πλευρό του Ισπανού και μαζί με όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού (τον κύριο Καραπαπά, Καρεμπέ, Αβραάμ, Ανιγκό) έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και η ομάδα να αρχίσει πάλι να εντυπωσιάζει στο εξωτερικό, αλλά να πάρει και το νταμπλ στην Ελλάδα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24