Η πανέμορφη Μαριγκόνα βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και είδε τη νίκη του Θρύλου, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Μπαρτζώκα!

Oι νταμπλούχοι Ελλάδας της ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, με «όπλο» 3.000 κόσμο στο κατάμεστο και «καυτό» κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», νίκησαν με 3-2 σετ την πανίσχυρη Γιαστρέμπσκι. Για τον πρώτο προημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο γήπεδο βρέθηκε και η πανέμορφη φίλαθλος του Θρύλου, Μαριγκόνα!

Απόλαυσε την ατμόσφαιρα, φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδιά!

Μαλακατές: Ακόμα τον… πονάει η Θρυλική ανατροπή στον Αγ. Θωμά!
Μαλακατές: Ακόμα τον… πονάει η Θρυλική ανατροπή στον Αγ. Θωμά!

Δείτε το instagram post της Μαριγκόνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marigona gona (@gonnaaaam)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24