Ο Θρύλος βρίσκεται στη Βαρσοβία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη Γιαγκελόνια.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το τρίτο του φιλικό την Τετάρτη, απέναντι στη Λέχια Γκντανσκ. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι Πειραιώτες δεν επέστρεψαν στο Γκνιεβίνο, όπου ήταν η βάση τους.

Αντ’ αυτού έφυγαν κατευθείαν για Βαρσοβία, όπου εκεί θα δώσουν το επόμενο φιλικό τους με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια, την ερχόμενη Παρασκευή. Σήμερα θα κάνουν προπόνηση και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Μετά τον αγώνα της Παρασκευής, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν εκ νέου για την Αυστρία.

Εκεί θα δώσουν τα δύο επόμενα φιλικά τους, με Ντιναμό Κιέβου και Αμβούργο. Εκεί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο εξωτερικό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24