Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και είχε τετ α τετ με τους παίκτες πριν τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχε χειραψία αλλά και αγκαλιά με τον Κρίστοφερ Βέλντε. Το παιχνίδι αυτό για τον Ολυμπιακό είχε μεγάλη σημασία στο βαθμολογικό σκέλος.

Και ο πρόεδρος του Θρύλου βρέθηκε εκ νέου στο πλευρό των παικτών του συλλόγου. Εμψυχώνοντας μάλιστα τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ πριν από τη σέντρα του ντέρμπι!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24