Ο Ισπανός τεχνικός για το τουρνουά της Ουγγαρίας επέλεξε τις εξής 14 αθλήτριες...

Η αποστολή της Εθνικής ολοκληρώνει την παρουσία της στο Καρπενήσι με βάρη την Πέμπτη το πρωί.
Είχαν προηγηθεί δύο δυνατές προπονήσεις, Τρίτη και Τετάρτη, υπό την επίβλεψη του άμεσου συνεργάτη του Γκιγιέρμε Ναράνχο, Νίκου Μπουτσορή.

Ο Ισπανός τεχνικός τη Δευτέρα βρέθηκε μαζί με τον γυμναστή της Εθνικής Γιάννη Παρασχίδη, στην Γερμανία όπου παρουσιάστηκαν από τη νέα τους ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός για το τουρνουά της Ουγγαρίας επέλεξε τις εξής 14 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στυλιανή Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου.
Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Αθανασία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.
Κεντρικές: Γεωργία Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Αγγελική-Μελίνα Εμμανουηλίδου.
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου.
Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμη.
Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Αυγούστου και για μια εβδομάδα, μέχρι την αναχώρησή της για την Άγκυρα (21 Αυγούστου), θα πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις.
Την Τετάρτη το πρωί στο κλειστό του Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24