Όλα όσα είπα ο Νίκος Γραμματικός...

Μετά από 16 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν με 21-20 από τον ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του χάντμπολ», για τη 18η αγωνιστική της Handball Premier, σε ένα ματς στο οποίο «πλήρωσαν» το κακό τους ξεκίνημα.

Ο Θρύλος δεν ξεκίνησε καλά στο ματς, βρέθηκε να «κυνηγάει» από νωρίς το σκορ, όμως παρότι ισοφάρισε τρεις φορές (10-10, 15-15, 18-18) και πήρε προβάδισμα με 19-18, στο 55ο λεπτό, δεν το κράτησε και έτσι, έφυγε με την ήττα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Γραμματικός έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Θα ξαναδούμε το ματς, ώστε να αναλύσουμε όλες τις εκδοχές του αγώνα. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να δημιουργήσουμε το χαρακτήρα που είχε η ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα, να βελτιωθούμε στην άμυνα, να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Γενικά, πρέπει να βγάλουμε ένα άλλο πρόσωπο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24