Ο Νίκος Γραμματικός έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Πυλαίας εκτός έδρας με σκορ 36-27.

Με το «δεξί» στο 2023 «μπήκε» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν νικηφόρα στην Handball Premier, αφού επικράτησαν με 36-27 της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, για τη 14η αγωνιστική.

Σε ένα σημαντικό εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, ο Θρύλος κυριάρχησε, πήρε μεγάλες διαφορές (+9) κόντρα στην περσινή Κυπελλούχο Ελλάδας και «καθάρισε» εύκολα το θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γραμματικός, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ελέγξαμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια, υπήρξαν κάποια διαστήματα που κάναμε κάποια λάθη, ειδικά στην επίθεση και δώσαμε τη δυνατότητα στην Πυλαία να τρέξει. Συνεχίζουμε τη δουλειά, πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεση και την άμυνα, κυρίως να σχηματίσουμε έναν καλό κορμό που να ξέρει τι κάνει όταν πρέπει και φυσικά, να βρούμε επιθετικά ακόμα καλύτερο ρυθμό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24