Όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γραμματικός

Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του και κέρδισε και την Πυλαία στο πρωτάθλημα. Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του.

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Γραμματικός μετά το τέλος του ματς:

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Η πραγματικότητα είναι ότι η διακοπή αυτή, δεν ωφέλησε την ομάδα αφού ένας μεγάλος αριθμός παικτών, ήταν με την Εθνική ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε, το σημαντικό είναι, πως είμαστε υγιείς αλλά σίγουρα δεν μας αρέσει να παίζουμε έτσι.

Θέλω και θέλουμε να έχουμε μια διαφορετική εικόνα. Τώρα ξεκινάει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνα. Μέσα στις επόμενες 27 ημέρες παίζουμε δυνατά παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει και όπως θέλουμε»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24