Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Κυριακή (27/4), η ομάδα πόλο Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός και ο Γκίλλας έκανε δηλώσεις.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Κυριακή (27/4), η ομάδα πόλο Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός. Το απόγευμα στις 17:30 (EPT 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της Β‘ φάσης της Α1, με μοναδικό στόχο το «διπλό». Δηλώσεις από τη πλευρά των Πειραιωτών ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης παραχώρησε ο Νίκος Γκίλλας.

Ακολουθούν αναλυτικά και συγκεκριμένα οι δηλώσεις του πολίστα των ερυθρόλευκων για αυτό το παιχνίδι: «Σίγουρα, ο αποκλεισμός από το Final-4 του Champions League μας στεναχώρησε, αλλά πλέον, κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μπροστά μας τον στόχο του πρωταθλήματος και το αυριανό παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη είναι πολύ σημαντικό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με σοβαρότητα και θέληση, για να κλείσουμε τη σεζόν όπως αξίζει στον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακός: Με τη Βουλιαγμένη για τη… νίκη!
Ολυμπιακός: Με τη Βουλιαγμένη για τη… νίκη!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24