Γκαρντίνι: «Έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσα δήλωσε ο Αντρέα Γκαρντίνι, μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Φοίνικα Σύρου, για την τελευταία αγωνιστική της regular season.
Με ήττα ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ. Μετά τη σπουδαία πρόκριση (15 χρόνια μετά) στη φάση των «8» του CEV Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν στην Volley League. Και ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Για την τελευταία «στροφή» της regular season.
Ο προπονητής του Θρύλου, Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε: «Σίγουρα, έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Αφού προερχόμασταν από μία μεγάλη μάχη, για την πρόκριση στην οκτάδα του CEV Champions League. Δώσαμε 16 ματς έως τώρα στην Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μας και πρέπει να ξεκουράζουμε τους παίκτες, είναι σημαντικό. Τώρα, συνεχίζουμε, πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Στη συνέχεια, αρχίζουν και τα playoffs, ενώ έχουμε και την Ευρώπη, όπου παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».