Δηλώσεις έκανε η Κατερίνα Γιώτα ενόψει της πρεμιέρας με την Θέτιδα Βούλας

Αναλυτικά δήλωσε:

Η Κατερίνα Γιώτα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος δήλωσε: «Είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι με τη Θέτιδα στη Βούλα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι για τη φετινή σεζόν καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες και στους ανθρώπους του αθλήματος να έχουμε υγεία και να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς απρόοπτα».

Μαλακατές: Ακόμα τον… πονάει η Θρυλική ανατροπή στον Αγ. Θωμά!
Μαλακατές: Ακόμα τον… πονάει η Θρυλική ανατροπή στον Αγ. Θωμά!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24