Μπάσκετ

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός»

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός»

Ο Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του, μετά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Πάτρα.

Στην ευστοχία και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς.

Για το ματς: «Ο τρόπος του Ολυμπιακού ήταν πολύ εύστοχος και σήμερα. Το πνεύμα ήθελε αλλά το σώμα δεν ακολουθούσε. Δεν έχω παράπονο από το θέμα της διάθεσης. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός».

Για τον κόσμο: «Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε ο κόσμος και σήμερα. Τους στεναχωρήσαμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24

Latest News

ΚΛΕΙΣΙΜΟ Χ