Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε δηλώσεις μετά την νίκη της Μπαρσελόνα με την Χιπουσκόα για την διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε δηλώσεις μετά την νίκη της Μπαρσελόνα με την Χιπουσκόα (110-68) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος για την διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας κόντρα σε Ζενίτ και Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός τεχνικός είπε:

«Πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και μετά τον αντίπαλό μας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εβδομάδα με τόσα πολλά παιχνίδια και είναι πολύ καλό να μπορούμε να μοιράζουμε λεπτά μεταξύ των παικτών. Οι νέοι βελτιώνονται και μας δίνουν πολλά πράγματα. Είναι ένας καλός τρόπος να προχωρήσουμε»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24