Αυτά τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ελλάδας από την Σερβία, ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, που διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είπε: ” Ξέρουμε τι εστί Σερβία, δεν περιμέναμε να τους βρούμε στους αγώνες κατάταξης. Παρόλα αυτά, τους κοιτάξαμε στα μάτια και ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Οταν ξέφυγαν όμως με διαφορά τριών γκολ, ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς”.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια πρόκρισης της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: “Καταρχήν πρέπει να φύγουμε με μία νίκη από δω πέρα, η οποία θα μας δώσει ώθηση για την προσπάθειά μας στο προολυμπιακό τουρνουά. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Τόκιο, αρκεί να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που μας στοίχισαν στο Ευρωπαϊκό. α παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να τα καταφέρουμε”.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24