Στην διαφορά ποιότητας που χωρίζει τον Ολυμπιακό από την Βουλιαγμένη, στάθηκε ο διεθνής περιφερειακός των «ερυθρόλευκων».

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού την προσπάθειά της για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου τίτλου συντρίβοντας την Βουλιαγμένη με 12-4 στον πρώτο τελικό

Η προσοχή όλων, όμως στους «ερυθρόλευκους» στρέφεται αποκλειστικά στον κρίσιμο δεύτερο τελικό της Πέμπτης

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η συνέχεια των πλέι – οφ, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου:

«Ακολουθεί ο δεύτερος τελικός. Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της και θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη σειρά στους τρεις αγώνες».

Συμπλήρωσε πώς «Είμαστε αρκετά καλύτερη ομάδα, το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα προετοιμαστούμε αυτή τη μια μέρα που έχουμε για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη και το Σάββατο με τον κόσμο μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24