Για τη συνεργασία του με τον Ιωνικό Νικαίας, μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της κολύμβησης Νίκος Γέμελος.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ιωνικός Νίκαιας, ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Γέμελο, στην θέση του τεχνικού διευθυντή του κολυμβητικού τμήματος.

Το ερώτημα που προέκυψε από αυτή την συνεργασία είναι αν ο Γέμελος θα μείνει στον Ολυμπιακό, στον οποίο εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια.

Το pisina.net επικοινώνησε με τον προπονητή, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση: «Ποτέ δεν θα έφευγα από τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρετώ εδώ και χρόνια και αποτελεί το σπίτι μου. Αποδέχθηκα την πρόταση του Ιωνικού η οποία είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου. Στην ομάδα της Νίκαιας, θα παρέχω τις γνώσεις μου για να εξελίξω το κολυμβητικό τμήμα. Αυτή η προσπάθεια θα γίνει παράλληλα με τις αρμοδιότητές μου στον Ολυμπιακό».

Πηγή: pisina.net

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24