Ο Εβάν Φουρνιέ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στη Nova ο Γάλλος σούπερ σταρ είπε:

«Πηγαίνουμε καλύτερα, κρατάμε όμως τα κεφάλια μας χαμηλά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Βρίσκουμε ρυθμό, η πίεση στην μπάλα είναι εκεί, το ίδιο και η έντασή μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Για το τηλεφώνημα στον βοηθό του κόουτς Μπαρτζώκα στις 2 το πρωί για ένα σύστημα: «Σαν επαγγελματίες πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να βελτιωνόμαστε. Κάνω τη δουλειά μου και όλοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Για τον κόσμο: «Με κάνει πολύ χαρούμενο, προσπαθώ να χτίσω χημεία με τον κόσμο, θέλω να ανταποδίδω αυτή την αγάπη, ήταν ένας βασικός λόγος που ήρθα εδώ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24